Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

torsdag 29 maj 2008

Babbelbabbel flumflumflum:D

Psst. Vet ni den känslan då man är härligt avslappnad och dåsig efter jobbet, man bara slöar vid datan och känner hur ögonen blir tyngre och tyngre? Jag är i sånt tillstånd nu. Bliss!:) Snart blir det kaffe, sen blir jag igen såhär på alerten:psst 2. Till den här skönhetssalongen ska jag på lördagen för att pysslas, putsas och renoveras. Bliss potens 100!:) Får se om jag hittar nåt skoj att shoppa i Tallinn:)

6 kommentarer:

inthemake sa...

hahaha...underbart!!! samma här, fast jag är ju fortfarande på kontoret, helt sänkt!! Säger det en gång till, hoppas du får en helt uuuunderbar helg i Tallinn....kram

Badbomben sa...

Inthemake: Jag har inte ännu heller kokat kaffe. Vill förlända mysdåsigheten en liten stund till:)
Kram!

SminkJante sa...

Det där behövde jag nu på kvällskvisten. Tack *lol*

Badbomben sa...

Sminkjante: Varsågod!:D Jag gapflabbade åt den första gången jag såg den, så söt absurd lemur!:)

Linda sa...

HiHi nu fick man dra lite på munnen också :P
Åh hoppas du får det alldeles ljuvligt i helgen ;o)
Shoppingen är säkert kanon, jag är ju något av en smyckesälskare ( förutom smink) och när jag ser någon med ett annorlunda smycke brukar jag fråga var de är köpt och många verkar komma från Tallin, Prag och Riga bland annat. Så något skoj hittar du garanterat :o) KRAM!

Badbomben sa...

Linda: :)

Smycken är också alltid nåt jag gillar att hamstra, tingeltangel rockar! Jag har tidigare köpt bl.a. ansiktsmasker och lotions från Tallinn, jag hoppas på att det finns några märken till salu som inte finns här hos oss.

Kram och skojig helg Linda!