Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

torsdag 1 maj 2008

Ögonstenar i April


LipglossBitch frågade efter våra favoriter i april, tänkte haka på!


Ni ser att jag hade svårt att välja ut gunstlingar, de var nämligen ganska många!

Som doftpervertiker valde jag först ut de mest goddoftande och njutningsfulla buteljerna och grejerna såsom de extasiga 3-in-1-produkterna från Philosophy: Cinnamon buns doftar euforiskt gott och även dess ljusröda lillasyster Raspberry sorbet vaknade till liv i duschen, den doftar riktigt bärigt gott.

Lushprodukter finns självfallet på listan, i synnerhet Coalface (recension av den kommer senare) och min nya hårgudom, balsambiten Jungle, når topp-placeringar. Sandstone-tvålen är också tokfräsch, pigg och citronig, sniff sniff vad gott den doftar, en ungdomlig tvål med klös i!

Favoritbodybuttern någonsin är Ziajas kakao butter, den doftar gott och konsistensen är perfekt!

På sminkfronten är i synnerhet jordgubbsglosset från Boots en vårhit, likaså det personliga akvamarinlacket från BeYu. Kuliga, och praktiska fickspeglar har använts flitigt, den glittriga jordgubben är från Boots och den vinrödbruna med både vanlig och förstorande spegel är från Oriflame.


Aprilaccessoarerna är ett stort, silvrigt hårspänne från H&M och ett mångsidigt och roligt, magnetiskt smycke i rosa och svart som jag fått av min mamma. Den går att greja till ett brett armband eller ett nätt halsband.

4 kommentarer:

Veronica sa...

De där bitarna såg riktigt spännande ut, fy och usch för att ingen Lush finns hos oss! =)

Badbomben sa...

Veronica: det är verkligen synd och skam! Usch Lush!:D Vi har också bara haft en Lush i en och en halv mån.

Linda sa...

En härlig samling gobitar här :o)
Många väldoftande och lockande, Raspberry sorbet låter ljuvlig.

Badbomben sa...

Linda: Raspberry sorbet doftar så gott, först var jag ju litet skeptisk om doften är för svag men den blev riktigt duschvänlig och fin:)