Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

fredag 2 maj 2008

Oscar Tropical Color & Valborgs EOTD


Det har varit så fantastiskt fint väder i några dagar så tänkte bjuda på en somrig recension av en exotisk, varm, glad och pigg parfym av Oscar de la Renta. Det här är nog min spralligaste parfym; doften för tankarna till stora dagfjärilar, fuktiga, varma dagar, beachvyer och partydrinkar. Beror till stor del säkert på de sammanhang var jag burit doften men dess personlighet är verkligen sommarparfymens: glättig, lätt, fruktig och söt. Doften är en limited edition från somaren 2007, den går säkert att få tag på åtminstone utomlands. Jag blev blixtbetagen av doften förra sommaren och sprang till Stockmanns för att lägga beslag på denna färgranna goding. Det här är verkligen en komplimangparfym som gillas av många. Överhuvudtaget tycker jag att Oscar de la Renta har haft många fina dofter.

Min flaska är i EDT-styrka och buteljen är som ni ser, ganska stor, vågig och färgglad. (Skulle vara ljuvligt sprudlande med en sminkning i flaskans färger btw!:))

Vilka är era sommadofter?


...som bonus får ni vappens EOTD och läppar, mycket liknande som sminkningen den 29.4. men med litet mjukare ögonsminkning, kajal istället för eyeliner och läpparna fick å andra sidan en starkare klarpink med Lumenes So luminous/Hehkun och litet passionsfruktgloss från Boots ovanpå.8 kommentarer:

linda sa...

Flaskan va bedårande fin, man riktigt anar sommardoft där :o)
På sommaren gillar jag Escadas sommardofter och använder även Laura för blommigheten och Issey Miyake Leau Dìssey för fräsch heten. Den sistnämnda är jag beroende av :P
Ljuv sminkning, väldigt fint!

Badbomben sa...

Linda: Escada har en del godingar!:) Vackra flaskor också. Kul att du gillade sminkningen, tack:)

inthemake sa...

Visst är den härlig Oscar!! Jag gör ingen skillnad på sommar eller annan årstid...hihiiii...trots att jag jobbar på parfymeri;) Men nu blev jag lite glad i Kenzos Unisex-doft faktiskt...:)

Jättefin sminkning...mjukt & naturellt!

Badbomben sa...

Inthemake: Jag har också dofter som jag använder året om men den här känns riktigt, riktigt somrig. Ah, du jobbar på ett parfymeri! Ljuvligt! Jag skulle nog själv gå bankrutt:D

Sminkningen är väldigt typisk mig, skirt, rosa, lila. Tack för komplimangen!:)

Veronica sa...

Jättefin make! Min sommardoft är Clean blandat med aningen Between the sheets från Library of fragrances. En fräsch kombination som doftar natt i tropiskt paradis =)

Badbomben sa...

Veronica: Tack ska du ha! Oj så underbar din sommarbouquet låter!:) Jag måste snart få sniffa på en Library of Fragrance.

Sminkan sa...

Snygga bilder! Vilka vackra ögon du har! Otroligt fina!

Badbomben sa...

Sminkan: Tack gulliga du!:)