Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

måndag 5 maj 2008

Bootstips och blommor!


Om jag befunnit mig i en engelsk/irländsk stad så har jag alltid först rusat till Boots, min anglofila godisbutik:) Här får ni litet tips på billiga bootsprodukter som jag själv tycker om!

-Therapy-duschgel med lavendel och bergamott. En fräsch, kryddig duschmumsare som verkligen känns litet avkopplande. (åtminstone önskad placeboeffekt?) Kostar bara en billig slant och den lila färgen känns även den aromaterapeutisk och fin för ögonen.

-Hope-Body Spray med noter av amber och äpple, den känns pigg och glad och den flickiga flaskan är ju übersöt!:)

På köpet får ni orkidéer: fotade min svärmors fina zygopetalum (tror den hette så) och phalaenopsis . Den lila doftade underbart berusande, litet som liljekonvalj eller hyacint, ni vet, giftgott!:)

4 kommentarer:

Linda sa...

Lavendeldoft är härligt!

Åh så fina bilder, orkidéer är så ljuvliga, tyvärr lyckas jag aldrig få mina att blomma om :o(
Eller så är det väl kske att jag inte har tålamod till att vänta ut dem...

Badbomben sa...

Linda: jag har själv aldrig ens försöt mig på en orkidé, saknar den gröna touchen. Den här lila zygopetalumen blev jag verkligen sugen på, den har mycket grönt också så den ser säkert ok ut även då den inte blommar. Och doften sen!

Zsuzsi sa...

Yep, Boots är näst intill ett paradis :) Som stamkund blir det en massa (ibland alltför mycket) handlande där... den absoluta favoritprodukten är nog Boots eget Brazil Nut & Vanilla body wash som doftar så himmelens gott!

Badbomben sa...

Zsuzsi: Ah, du är stammis!:) Body washen låter underbar, är väldigt sugen på många vaniljgrejer från Boots, speciellt natural collectiongodingarna:)