Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

tisdag 13 maj 2008

Blinc- och Ldb-post!Vad roligt att traska till brevinkastet och hitta fina prover!
Tack
Sminkjante och Rocketqueen för tipsen!

Tog genast en titt på Blinc-mascaran, var extra nyfiken på hur den beter sig då den både hyllats och sågats i tur och ordning.
Testern är liten men i helt användbar storelek, man får en bra uppfattning om mascaran redan genom denna. Borsten är lång och rak med själva borsten i en spiralform. Jag tyckte att borstdelen kändes behaglig mot fransarna, kände inget obehag av att ha den nära ögat. Själva mascaran lägger sig på fransarna på ett annorlunda sätt än vanligtvis, man känner att den norpar om fransarna litet tubaktigt. Alldeles aningen klumpar den ihop vissa fransar men ger absolut ingen katastrofal spindelvävseffekt.

Svärtan är fin och den ger långa fransar, mer volym saknar jag dock en aning. Eftersom konsistensen är ganska rinnig så orsakade produkten litet irritation vilket jag sällan upplevt med mascaror. Slutsresultatet blir fint men irritationen blir ett klart minus i protokollet. Det är synd för annars tycker jag att mascaran är riktigt bra, till och med fin. Jag skall ha mascaran på mig resten av dagen och rapportera senare i detta inlägg om hur jag upplevde borttagningen. Betygsätter först därefter mascaran.

Uppdatering

Ok, lovade att uppdatera mina åsikter. Jag är faktiskt nöjd med min blinc! Jag har hela dagen tyckt att fransarna har varit fina, ni vet sådär scoutnäpna och snygga. Inte närapå bedroomeyes ala Hypnose men vakna och pigga, jag har kännt att fransarna varit "på ställe" hela dagen.

Mascaran var lätt att ta bort, till skillnad från till exempel den annars fina Kanebo38 som jag får gnugga och gnugga med. Mascaran lossnade litet som tubfibrer och jag fick allt bort lätt och relativt snabbt. Tyckte att det var roligt att tvätta bort, det var så annorlunda!

Jag är dock fortfarande skeptisk till börjans rinnighet som gjorde att mascaran sved till före den lagt sig på plats. Jag tror att man kunde lätt åtgärda det med en snabb vips med en tops, även om jag samtidigt tycker att det inte borde behöva göras med en mascara.
Jag kunde eventuellt köpa en Blinc, måste ännu kolla den på längre sikt först och se hur ögonen reagerar.

Summa summarum: En bra vardagsmascara som ger vaken blick och som åtminstone för mig var lätt att ta bort. Dock minus för den tillfälliga irritationen.

Betyg: 3,5/5 Något mittemellan cumlaude och Magna cumlaude:)

14 kommentarer:

SminkJante sa...

Det ska bli spännande att se vad du tycker när dagen gått:)

Badbomben sa...

Sminkjante: Är själv också förväntansfull:)

Sanna sa...

Jag håller med, det ska bli spännande med ett omdömme efter en dag med denna mascara.
Den ser väldigt fin ut på dej enligt dessa bilder iaf

Badbomben sa...

Sanna: Jag har alltid då och då kikat i spegeln idag för att checka fransarna:) Empirisk rapportering kommer inom några timmar.

inthemake sa...

Åh, jag klickade hem Blinc förra veckan i prov, har dera ögonfransböjare som jag tycker är kanon...hoppas jag får den snart ;)

Badbomben sa...

Inthemake: Blir spännande att höra vad du tycker om den, alla har så olika åsikter:)

Sminkan sa...

Spännande! Skönt att du var mer positiv än Sminkjante. Har ännu inte öppnat mitt prov. Väntar med det till en dag med icke-rinniga ögon. Som det ser ut just nu gissar jag på hösten 2010...

Badbomben sa...

Sminkan: Jo, jag var definitivt mer nöjd än missnöjd. Jag tror annars att det var Sminkjante som gillade den men kanske du tänker på Veronica?

Hoppas ögonen blir bättre snart!:)

Linda sa...

Åh ser fram emot att min ligger på dörrmattan endera dan..men de där att den saknar volymeffekten låter inge vidare..

Badbomben sa...

Linda: det kan ju vara att den ger voluminösa fransar åt dig, vem vet?:)

inthemake sa...

Åh jag vill min nu!! ;)

Badbomben sa...

Inthemake: jag förstår dig precis!:)

Veronica sa...

Skoj att du gillade den, på dig var den jättefin! På mig bara klumpade den sig... =)

Badbomben sa...

Veronica: Tack!:) Jag hade den idag också till jobbet, det känns väldigt säkert då det inte kladdar alls. Och den är lätt att ta bort, även om kanebo inte var det. Mystiskt:D