Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

måndag 12 maj 2008

EOTD i Tori Amos-anda


Tillbringar denna lediga eftermiddag i youtubes skattkista och lyssnar på ett par covers som den fina Tori Amos gjort, lyssna bara
på denna grungelåt som hon gör till en skör serenad. Och denna, oj vad fin, så bräcklig och melankolisk!Blev inspirerad att göra en Tori-look:) Tänker porslinshy, transparent och enkel ögonmejk, markerade bryn och röd mun som kontrast, litet såhär kanske. Gjorde en egen version med Lumenes blueberry curl, HR silky eyes både som kajal och brynpenna (tillsammans med Lumenes brynenna Blond) och en vit skugga över hela ögonlocket. Smudgade kajalen med litet Lumenes gråsvarta skugga Day is over, ville inte ha en tydlig, skarp inramning utan nåt mer mjukt.


Läpparna fick en kompott av Maybelline Precious Ruby, Oriflames Frosty plum och Boots klara hallonfärgade ultimate volume lip gloss nr 17. Övrigt: Max Factor lasting performance i ljusaste nyansen och Lumenes löspuder Translucent.

9 kommentarer:

SminkJante sa...

Fint. Läcker kombo.

inthemake sa...

Jättefint & naturligt...du fick till det kanon!

Badbomben sa...

Sminkjante: Tack ska du ha SJ!:)

Inthemake: Tack, blev sugen på litet tori mittiallt:) Blev inspirerad av din kylie också!

linda sa...

Tori Amos åh henne gillar jag, minns att jag sprang och köpte en hel skiva av henne för många år sen för att jag ville ha just en låt- sen va hela skivan bra :o)

Skir och mjuk make, fint med den glossiga munnen till!
Gillar din hårfärg väldigt mycket, ser lite rödblond ut?

Badbomben sa...

Linda: T.A är en relativt ny bekantskap för mig, jag hittade henne just på nätet och blev helt betagen.

Roligt att du gillade looken!
Jo, ganska blondröd/rödblond är jag, min hårfärg varierar litet enligt årstid också, på sommaren bleks det och på vintern är det kanske aningen rödare. Har aldrig varit riktigt mahognyrödhårig utan mer "strawberry blonde":D

Sminkan sa...

Tori Amos är en favorit!
Och din eotd är jättesnygg!

Badbomben sa...

Sminkan: Tack, kul att du gillade ögonmejken! Hon verkar så eterisk på nåt sätt och så sjuttons begåvad:)

Zsuzsi sa...

Gillar verkligen läppstiftet/glansen! Har länge letat efter det perfekta läppstiftet. och den där nyansen är super!

Badbomben sa...

zsuzsi: Även om det är en färgkompott så är det nog bootsglosset som står för den mesta färgen, prova den någongång, budget och bra!:)